Allmän information

Bröllop!

Matnyttig information rörande den stora dagen

Bröllopet

 

Själva bröllopet kommer gå av stapeln i Tensta kyrka utanför Uppsala den 17 janurari klockan 15:00. Tänk på att det är mitt i vintern och att varma kläder är en typiskt bra idé.

 

 

Vi kommer så långt som möjligt se till att man inte behöver vistas utomus, tex att stå och vänta på att krama brudparet efter vigseln kan man lika gärna göra inne. Dock är inte våra svenska stenkyrkor kända för att hålla tropisk klimat under vinterhalvåret så det kan vara läge att tänka på detta.

 

I övrigt så är det fritt fram att fotografera när det är tillåtet. Vi uppskattar också om vigsel och efterföljande fest INTE läggs ut på diverse sociala medier. Känner man att man behöver sitta uppkopplad på vigsel eller fest så kan man lika gärna göra det hemifrån. Detta är en glädjens dag där alla skall kunna slappna av och ha roligt.

Festen

 

Direkt i anslutning till bröllopet kommer en försiktigt bombastisk middag att avnjutas tillsammans med brudparet i Tensta bygdegård.

 

 

Inga konstigheter, bara en trevlig fest. Förmodligen kommer det bli en del tal och sånt, så det är bara att härda ut. Meningen är att alla skall ha trevligt!

 

Bygdegården ligger på gångavstånd från kyrkan. Detta gäller även mitt i vintern i högklackat.

Notiser

Årets pedagog på festen!

Enligt en trovärdig källa kommer årets pedagog 2013 att bevista bröllop och efterföljande middag. Brudparet känner sig självklart hedrade av detta.

-"Jag är i chocktillstånd" Säger han.

Mannen på bilden kan komma att ha något med vilken musik som spelas att göra.

Efter middagen kommer det förmodligen att spelas någon form av musik. Detta kommer vara uppstyrt i någon form, kanske av mannen på bilden ovan.

Mat, det blir mat. Kanske inte jätteräkor för det är inte så bra för naturen. Men mat blir det. .

Det skall tydligt stå något här också så att ni inte tror att jag bara tagit en mall och sen inte orkat fylla i allt. Även om det är uppenbart att detta stycke inte innehåller någon matnyttig information så läser du fortfarande. Skönt att man har tid till sånt, eller hur?l

Mollis duis id arcut purus elementum tortor eratum proin ipsum id mauris.

Viverra sed nisl ut in et odio ante orci suscipit justto ac ipsum lorem pellentesque id mauris conguet non sed nibh. Sed in sed commodo eget aptent veliti venenatis nec proin hendrerit eu molestiae rutrum.